A hazai és a világkonyhák híres - és kevésbé híres - hallevesei
.22

A hazai és a világkonyhák híres - és kevésbé híres - hallevesei

Péntek, 18:00-21:00120 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Szerintünk egy külön képzést is megér, hogy részletesen megismerhessük és megtanulhassuk elkészíteni a világ leghíresebb vagy épp kevésbé ismert halleveseit.

A halászlé a magyar konyha emblematikus étele, ám ahhoz, hogy tényleg jó legyen egy bajai vagy egy tiszai halleves, néhány szabályt nem árt ismernünk. Az európai és ázsiai konyhákból sem hiányzik az alapanyagokban gazdag, szinte főételnek is beillő hal (vagy seafood) leves.

Képzésünk remek alkalom arra, hogy ezekből pár gondosan kiválasztott étel elkészítését elsajátítsunk. A képzésen négy olyan halleves szerepel, melyek könnyen elkészíthetőek, mégis igazi ínyencségnek számítanak az európai és tengeren túli konyhákban.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő