Kagylókalandozások - kagylóételek hidegen-melegen
.6

Kagylókalandozások - kagylóételek hidegen-melegen

Péntek, 18:00-21:00251 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Ismerkedés népszerű és kevésbé ismert kagylókkal. Az olyan kedvencek, mint a feketekagyló vagy a vongole mellett alkalmunk nyílik kipróbálni az osztrigákat, a Szent-Jakab kagylót és a borotvakagylót is.

Ugyanezeket a kagylókat legtöbben kizárólag étteremben fogyasztják, de a képzésünk után garantáljuk, hogy örömmel fogják beemelni gasztro mindennapjaikba is a tengerek e csodás élőlényeit. Hiszen bemutatjuk, hogyan kell szakszerűen osztrigát vagy Szent-Jakab kagylót nyitni, hogy készül a „nagy klasszikus”, az osztriga Rockefeller, mennyi ideig kell párolni a feketekagylót, milyen egy autentikus spagetti vongole avagy azt is, hogy milyen lesz, amikor sütőben sütünk kagylót.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő